Atatürk, Günlük, Politika

Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Devletin TEK sahibi olduğunu zanneden PADİŞAH ve yalakaları, vatan toprağını ve vatan insanını MAL gibi DÜŞMAN’a kendi elleri ile teslim etmişlerdi. Fakat bu umurlarında değildi; çünkü kendi hayatlarını, makamlarını ve zenginliklerini kurtarmanın rahatlığı ile saraylarında lüks hayatlarına devam ediyorlardı…

Buna rağmen vatansever Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Anadolu’nun cefakar çalışkan insanları, hayatları da dahil makamlarını ve diğer tüm her şeylerini kaybetmek pahasına, Anadolu’nun her yerinde bazen kendi başlarına, bazen bir çete halinde, yokluk içinde dahi olsalar VATAN toprağı için mücadele ediyorlardır.

Bugünden tam 99 yıl önce bugün 19 Mayıs 1919 günü ise Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a Bandırma Vapuru’ndan adımını atarken Anadolu insanının da kendisi gibi düşünde emindi; YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.

Ve bu düşünce ile, Anadolu’nun her makamdan vatansever insanları bir araya gelerek, bizlerin şimdi özgürce yaşadığı Türkiye Cumhuriyetini kurdular.

Türkiye Cumhuriyetimiz şu anda içeriden hainler ve dışarıdan düşmanlar tarafından abluka altına alınmış durumda.

Ama biz vatanseverlerde boş duruyoruz zannedilmesin.

Tarih boyunca bağımsızlığımıza kast edenlerin, ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar başlarına ne geldiğini söylemeye gerek yok.

Özgürlüğümüzü almalarına kimseye müsaade etmedik. Etmeyeceğiz.

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmadık unutmayacağız.

Ruhu Şad Olsun.

Sadece Mustafa Kemal Atatürk mü tabi ki değil; bu vatanımızın özgürlüğünü sağlayan tüm emeği geçenlerin ruhları şad olsun.

Halen daha bu vatanın özgürlüğü için çabalayan tüm vatanseverlerin de yolu açık olsun.

https://youtu.be/AajS729lqLU

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.