Politika, Vatan için, Vatandaşlık

Türk Parasının Kıymetini Koruma Kanunu Değişikliği

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Kanunun Anayasaya ilk ne zaman eklendiğine dikkat edin lütfen: 20.02.1930

Yani Türkiye Cumhuriyeti’ni bize miras bırakan kurucuları, şimdiki yıllardır aynı koltukta oturan yöneticilerden yıllar yıllar yıllar önce Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği güvence altına almaya çalışmışlar. Ruhlarınız şad olsun lider Mustafa Kemal Atatürk, korkusuz silah arkadaşları, kahraman Kuvayı Milliyeciler ve vatan uğruna ter akıtan vatanseverlerimiz…

Neden Türkiye Cumhuriyetimiz sınırları içerisinde kendi paramız dışında, kiralama, sözleşme gibi bize ait olan şeyler için yabancı ülkelerin parasını kullanıyorduk ki!

Sadece kendi sınırlarımız içinde kendi paramızı kullanmak ekonomik sorunlarımızı çözmez; gelin üretelim, kaliteli üretelim, markalaşalım, torpillilere değil gerçekten bir şeyler yapmaya çalışan girişimcilere destek verelim, millileşelim, her alanda güçlü olalım.

Türk Parasının Kıymetini Koruma Kanunu Değişikliğini PDF formatında indirmek için linki tıklayınız. Türk Parasının Kıymetini Koruma Kanunu Değişikliği

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.