Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gençlik, Gerilim, Gizem, Macera, Psikolojik, Romantik, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Açlık Oyunları

Paylaş; başkaları da faydalansın!

aclikoyunlariBenim Yorumum: Hiç bir insanın, diğer başka insanlara karşı bir üstünlüğü yoktur. Herkes eşit haklara sahiptir, öyle olmak zorundadır. Ama kendisini diğer insanlardan yüksekte gören sözde elit tabakanın gözünde ise diğer herkes kendi zevk sofralarının mezesidir.

Eğer bana dokunmayan yılan bin yaşasın görüşünde olursa diğerleri ve gidişata durdurmak için, başkası mı yok deyip bir şey yapmazlarsa, olan hem kendilerine hem de gelecek nesillerine olacaktır. Ve tarih onları hep köle olarak hatırlayacaktır, hatırlatacaktır.

 Yaşasın zor şartlarda kendi canını, diğer yurttaşlarının yaşaması için, gözünü kırpmadan ölüme atılan kahramanlara.

Benim Puanım: 8/10

IMDB Puanı: 7.6/10

Yapım: 2012 – ABD

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Romantik, Psikolojik, Gençlik

Süre: 142 dakika

Yönetmen: Gary Ross

Oyuncular: Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Isabelle Fuhrman, Jennifer Lawrence, Woody Harrelson, Liam Hemsworth, Wes Bentley, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Alexander Ludwig, Toby Jones, Leven Rambin, Amandla Stenberg, Willow Shields, Lenny Kravitz, Jacqueline Emerson, Dayo Okeniyi, Jack Quaid, Rhoda Griffis, Amber Chaney, Latarsha Rose, Annie Thurman, Dakota Hood, Raiko Bowman, Kalia Prescott, Ethan Jamieson, Kimiko Gelman, Judd Lormand,

Müzisyen : Danny Elfman, James Newton Howard, T-Bone Burnett

Görüntü Yönetmeni: Tom Stern

Senaryo: Billy Ray Cyrus, Suzanne Collins

Senaryo (Kitap): Suzanne Collins

Yapımcı: Suzanne Collins, Nina Jacobson, Jon Kilik, Bryan Unkeless, Robin Bissell, Aldric La’auli Porter

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.