Aksiyon, Bilim Kurgu, Sinema Felsefesi, Suç

Güç Projesi, Project Power

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Şu çeşit çeşit uyuşturucu maddeleri kullanıp kafayı bulup kendi köhne hayatlarından uzaklaştıklarını zannedenler var ya ne zaman bunun sadece bir kaç dakikalık olduğunu idrak edecekler?

Bu bir kaç dakikalık köhne hayatlarından uzaklaşma istekleri yüzünden birilerinin paraya paraya demediğini ne zaman akıl edecekler?

Kafaları duman olmadığı zamanlarda, paraya para demeyen insanların onların hayatlarında sahip oldukları bir tek bedenlerini de harcadığını nasıl görmezler?

Bir baltaya sap olmak hiç mi istemezler?

Farkında olup ne mi yapacaklar?

Kendi tecrübeleri ile uyuşturucu madde kullananlara savaş açacaklar ve bir başkasının o tuzağa düşmesine mani olarak işlediği günahlardan daha çok sevap kazanmaya çalışacaklar.

Her bitiş, yeni bir başlangıç için açılan kapının tutacak yeridir.

Bir yerde suç olayları azalmıyorsa, aksine artış eğilimindeyse bilin ki orada vatandaşın asayişinden sorumlu en tepe isminden an alttaki kadroya kadar herkes suç işinin içindedir. Bu işlerden nemalanıyordur.

Yukarıda o kadar şey yazmama rağmen, baştan sonra hız kesmeyen aksiyona sahip olmasına rağmen, karakter oyuncularının iyi seçilmiş olmasına rağmen Mervel’in Yenilmezleri’ne, DC Comics’in kostümlü karakterlerine rakip olabilecek bir kurgu yakalamaya çalışan yavan bir film.

Benim Puanım: 5 / 10

IMDB Puanı: 6 / 10

Süre: 113dk

Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Suç

Yönetmen: Henry Joost , Ariel Schulman

Senarist: Mattson Tomlin

Yapımı: 2020 – ABD

Project Power filmi oyuncuları: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Courtney B. Vance, Amy Landecker, Machine Gun Kelly, Tait Fletcher

Yapımcı: Bryan Unkeless , Eric Newman

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.