Fantastik, Korku, Sinema Felsefesi

Morg Koleksiyonu, The Mortuary Collection

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Morg Koleksiyonu, The Mortuary Collection

Bir cenaze tören düzenleyicisi

Kendisine bir yardımcı arıyor

Bir kadın başvuruyor

Kadın en korkunç ölüm sebeplerini soruyor

Tören düzenleyicisi de anlatıyor

Bu hikayeler kadının işe girip girmeyeceğini belirleyecek mülakat aynı zamanda; korkmaması lazım yoksa nasıl cenaze töreni düzenleyici olur değil mi!

Çünkü cenaze töreni düzenleyicileri cenazeleri de törene hazırlamak zorunda!

Bir biri ile bağlantılı ve gittikçe korkunçlaşan 4 hikaye anlatılıyor, hikayelerdeki karakterlere dikkat ettiğinizde işlenen hiç bir suç cezasız kalmaz sonucuna varıyorsunuz, suç işleyen mutlaka bu dünyada cezasını çekecektir

Dikkat: İş başvurusunda bulunan kadın bile bu hikayelerden birinde bir karakter.

Son zamanlarda çekilmiş ve izlediğim, korku öğeleri özenle yerleştirilmiş ve bu sayede insanı korkutmayı başarabilen bir film.

Benim Puanım: 9 / 10

IMDB Puanı: 6,7 / 10

Yönetmen: Ryan Spindell

Senaryo: Ryan Spindell

Ülke: ABD

Tür: Fantastik, Korku

The Mortuary Collection filmi oyuncuları: Tristan Byon, Eden Campbell, Hannah R. Loyd, Clancy Brown, Caitlin Custer, Christine Kilmer,  Mike C. Nelson, Jacob Elordi, Brennan Murray, Michael Bow, Ema Horvath, Ethan Clossin, Anthony Farrington Jr., Darryl Love, Clavacia Smith, James Bachman, Jennifer Irwin, Sarah Hay, Barak Hardley, Darrell Salk, Phyllis Applegate, David Fierro, Fernanda Romero, V Nixie, Marissa Rivera, Tom Woodruff Jr., Josephine McAdam, Kayli Hernandez, Sam Eidson, Jeff Whitaker, Bradley Bundlie, Jamie Reay, Kirk C. Johnson, DeMorge Brown, Joe Hartzler, Ben Hethcoat, Alison Gallaher

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.