Sesini Çıkar

A Milli Futbol Takımının Hezimetinin Ardından

Paylaş; başkaları da faydalansın!

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımı’mız 8 gole karşılık 1 gol attı ve Sıfır Puan alarak -7 Averaj ile Şampiyona tarihinin en kötü takımlarından biri olmayı nasıl yaptıysa başardı.

Başardı diyorum; çünkü hepsi milyonluk çocuklar!

Ve elemeleri geçip şampiyonaya katıldıkları içinde 10 Milyon Dolarlık prim almışlardı.

Güzel oynasalar sitem etmeyecektim de mahalle aralarında bile daha iyi mücadele ediliyor be!

Artık, altyapısı da devre dışı bırakılmış, yabancıların emeklilik öncesi yüksek paralar almak için geldiği Türk Futbolu ile Bayrağımızı dalgalandıracağımızı, İstiklal Marşımızı söyleteceğimizi uzun süre unutalım.

Diğer spor branşlarına destek verelim, diğer branşlardaki sporcuları futbolcular gibi primlendirelim hatta daha fazla çünkü oradaki sporcularımızın çoğu, geçimini sağlamak için sivil hayatlarında başka işler yapmak zorundalar.

Basketbol, Boks, Güreş, Tekniğe Dayalı Dövüş Sporları, Atletizm, Cimnastik, Okçuluk, Yüzme, Halter gibi branşlarda bir sürü sporcumuz son zamanlarda sürüsüne madalyalar kazanarak, hatta rekorlara imza atarak Bayrağımızı dalgalandırdılar ve İstiklal Marşımızı dinlettiler.

Önümüzde 2020 yılında yapılması planlanan ama Pandemi sebebiyle 23 Temmuz 2021 – 8 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları var.

Buradaki sporcularımıza prim sağlayalım.

Buradaki sporcularımıza destek verelim.

Dünyada spor sadece Futbol’dan ibaret değil, unutmayalım!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.