Politika

Deniz Poyraz, Ayrıştırma Siyasetinin Kurbanı

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Deniz Poyraz, Ayrıştırma Siyasetinin Kurbanı

17 Haziran 2021 Perşembe günü, İzmir ili Konak İlçesi Alsancak Mahallesi Şair Eşref Bulvarı’ndaki HDP (Halkların Demokratik Partisi) İzmir İl Başkanlığı’na ateşli silah kullanılarak yapılan saldırı sonucu parti binasında, partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine işe geldiği belirtilen Deniz Poyraz hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Cinayeti işleyen kişi, silahlarla poz veren, ifadesinde “Hiç kimseyi tanımıyorum. Kimseyle de bağlantı kurmadım. Terör örgütü PKK’dan nefret ettiğim için böyle bir şey yapmak istedim. Binaya girdim ve rastgele ateş ettim ardından da teslim oldum” demiştir.

Bu ayrıştırma siyasetinin sonucu işlenmiş bir cinayettir,

Siyasetçilerin söylevlerine diğer herkesten daha dikkat etmesi gerekmektedir,

Türk halkı kolay gaza gelen, başlıkların dışında haber içeriğini okumayan bir millettir,

Ayrıştırmaya sebep olan siyasetçilerinde katilin yanında azmettirici olarak yargılanması gerekmektedir.

İnsan öldürecek kadar gözü döneniniz varsa, o kadar yürekli iseniz; asker olun, polis olun, gidin dağlara gerçek teröristlere sıkın mermilerinizi, cezası da olmaz!

Masumlara dokunmayın!

HDPli iseler, HDP binasında iseler, suça iştirak etmiştirler mi diyorsunuz? “Azınlık Raporu” filmini izlemenizi tavsiye ederim.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.