Vatandaşlık

Tosuncuk Mehmet Aydın Neden Türkiye’ye Geldi

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Çiftlik bank ile, alın teri akıtmadan parasını kat be kat katlamak isteyenleri 1,5 milyar TL dolandıran, Yurtdışına kaçan, İnterpolün kırmızı bültenle aradığı, Tosuncuk lakaplı bebek yüzlü Mehmet Aydın teslim oldu, iadesini istedi ve Türkiye’ye getirildi (kendi rızası için olduğundan geldi demek daha doğru olur.)

Peki Ama Neden?

1 – Para bitti, herkes gitti, dımdızlak bir başına kaldı, “en iyisi vatana dönmek” diye düşünmüş olabilir.

2 – Bu parayı bir çömeze kimse tek başına yedirtmez – parayı yemeyi bildiğini iddia eden leş kargaları musallat olmuş olabilir! (Nihayetinde İnterpolün en çok aranalar listesinde.)

3 – Türk halkı, kendisine ne kadar kazık atmış olursa olsun, mağduru oynayan, “ben böyle olsun ister miydim, Şeytana uydum ama artık Tek Bir olan Yüce Allah yolunda çalışacağım” diyen birisine “Ah yazık be, ne kadar pişman, helal olsun tosunum benden tüm aldıkların” diyerek, kazıklandığı parayı bırak üstüne para bile verir! Türk halkının bu zayıflığından faydalanarak aklanmak için olabilir.

4 – Yeni Dünya Düzenini Parası Bitcoin oynatıcısı Thodex ile Faruk Fatih Özer’in İKİ MİLYAR DOLAR ile kırmış olduğu rekorunu yeniden geri almak için daha büyük vurguna imza atmak için geri gelmiş olabilir. (Böyle yaparsa var ya!!!)

5 – Siyasette yer almanın hem daha getirili hem de götürenin yanına kar kaldığını idrak edip, 2023 seçimlerine aday olmak için gelmiş olabilir.

Zaten suçun tamamı Mehmet Aydın‘a mı ait, alın teri akıtmadan yatırdığı paranın kat kat fazlasını kazanmak isteyenlerin hiç mi suçu yoktu!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.