7 / 10, Aksiyon, Dram, Fantastik, Sinema Felsefesi, Sinema Puanı

Prenses, The Princess

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Anneler…

Babalar…

Oğlunuzu soyunuzun devamı olarak görüp, onun gelişimi için maddi manevi emek harcıyor olabilirsiniz,

Yıllarca ve yeri gelir sizin de zorlanmanıza sebep olan emeklerinize rağmen oğlunuzun pısırık, bir şey bilmez, köle ruhlu, köle edici birisi ile evlendiğini düşünün! Bir sonraki nesil sizin hayalini arzuladığınız nesliniz ne kadar olabilir?

O yüzden, kızınızı da el bebek gül bebek büyütmeyin, erkek kadın ayrımı yapmadan kızınıza da oğlunuza sunduğunuz/sunacağınız imkanların aynısını sunun, fiziksel görünümü olarak bahsetmiyorum; vücudunu nasıl kullandığından, beynini nasıl geliştirdiğinden bahsediyorum, her açıdan gelişmesini sağlayın!

Zanaat altın bileziktir, meslek edindirin, özgürlük anahtarı elinde olsun, kocasına bağlı olmasın!

Belki de psikopatın birisine gönlünü kaptıracaktır, karşısındakine karşı kendini nasıl savunacağını öğretin.

Oğlunuz psikopatın birisine gönlünü kaptırabilir, karısına karşı kendini nasıl savunacağını, (fiziksel üstünlüğünün dışında tabi ki) oğlunuza da öğretin:)

John Wick’in bütün filmleri 7,4 puan IMDB puanına sahipken, filmin başından sonuna erkek döven, kral babasının acze düştüğü ve kızını psikopatın birisi ile evlenmesine göz yumduğu bir kadın olduğu için mi Prenses, The Princess filmi 5,5 IMDB Puanına sahip anlayamadım!

Benim Puanım: 7 / 10

IMDB Puanı: 5,5 / 10

Yönetmen: Le-Van Kiet

Senaryo: Ben Lustig, Jake Thorton

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik

Vizyon Tarihi: 01 Temmuz 2022 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Müzik: Natalie Ann Holt

Oyuncular: Joey King, Olga Kurylenko, Antoni Davidov, Radoslav Parvanov, Ludmil Kehayov, Katelyn Rose Downey, Alex Reid, Ed Stoppard, Kristofer Kamiyasu

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.