son durak 5
Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Son Durak 5

Paylaş; başkaları da faydalansın!

son durak 5

Yorum: Allah Azrail’ e öldürme görevini verdiğinde; ” Ben senin kuluna vermiş olduğun canı nasıl olur da alırım demiş”, O da “Ben onlara öyle bir sebep gösteririm ki, kimse senden bilmez!” demiş. Ölüm meleği görevini, her sene beraat gecesinde kendisine verilen önündeki bir senenin ölüm listesini meleği görevini ilk günden bugüne aksatmadan yerine getirmiş ve kıyamete kadar da devam ettirecektir.

Bu film serisinin bu bölümünde de, diğerlerinde olduğu gibi enteresan ölüm sahneleri müthiş efektlerle gerçekmiş gibi gözler önüne getirilmekte, ölümden kaçılamayacağının ispatı yapılmaya çalışılmaktadır.

Benim Puanım: 10 / 10

Yönetmen: Steven Quale

Oyuncular: Nicholas D’agosto, Micah Sloat, Emma Bell, Tony Todd, Devon Sawa, David Koechner, Mark Callaway, Joy Lauren, Courtney B. Vance, Meghan Ory, Mike Dopud, Chasty Ballesteros, Dawn Chubai, Nicholas D\’agosto, Jasmin Dring, Tim Fellingham, Jeffrey Stubblefield, Ellen Wroe, Miles Fisher, Andy Nez, Frank Topol, Ryan Hesp, Grace Baek, Brittany Rogers, Jodi Balfour, Brent Stait, June B. Wilde, Roman Podhora, Jody Latham, Michael Adamthwaite, Barclay Hope, Arlen Escarpeta, P.J. Byrne, Tanya Hubbard, Diana Pavlovská, Link Baker, Ian Thompson, Blaine Anderson,

Ülke: Amerika

Tür: Korku, Gerilim

Rating: 6.1 (18,176 Oy)

Vizyon Tarihi: 09 Eylül 2011 (Türkiye)

Süre: 92 dakika

Senaryo: Eric Heisserer, Jeffrey Reddick

Müzik: Brian Tyler

Görüntü Yönetmeni: Brian Pearson

Yapımcılar: Richard Brener, Sheila Hanahan, Mathew Hart,

Nam-ı Diğer: Final Destination 5

Firma: New Line Cinema, Practical Pictures, Parallel Zide

Çekim Yeri: Vancouver, British Columbia, Canada

Bütçe: $40,000,000

Hasılat: $157,884,780

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.