1 / 10, Korku, Sinema Felsefesi, Sinema Puanı

Winnie the Pooh, Kan ve Bal, Blood and Honey

Paylaş; başkaları da faydalansın!

100 Hektar Ormanı’nda varlıklarını sürdüren Christopher Robin, ayı Winnie, küçük domuz Piglet, Tavşan, eşek Eeyore, kaplan Tiger başlıca karakterleri olan ve çocuklara hitap eden, çocukların ilgi duyduğu Winnie the Pooh çocuk filminin bu hali hiç hoşuma gitmedi.

Bu filmi genelde çocuklar beğeni ile izliyor, çocuklar internet üzerinden aramalar ile her türlü içeriğe artık erişebiliyorlar,

Çocuk, arama motoruna Winnie the Pooh yazdığında bu film çıkarsa ve izlerse ne hisseder diye neden ince düşünülmüyor,

Tüm amaç, ünlü bir karakteri konu ederek, içeriği öğretisi 180 derece zıt olmasına rağmen, başka bir isimle olsa ulaşamayacağı derecede filmin popülaritesini artırmak.

Sansüre karşıyım ama isim değeri ve içeriğinden dolayı, Winnie the Pooh kitap ve animasyon serisinin isim ve içerik haklarına sahip olanların bu filmi yasaklatmaları lazım.

Eğer onlarda bu filmden nemalandılarsa, boğazlarından lokma geçemesin temennim!

Benim Puanım: 1 / 10

IMDB Puanı: 3,3 / 10

Yönetmen: Rhys Waterfield

Senaryo: A.A. Milne, Rhys Waterfield

Ülke: İngiltere

Tür: Korku

Vizyon Tarihi: 17 Şubat 2023 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Müzik: Andrew Scott Bell

Oyuncular: Nikolai Leon, Maria Taylor, Craig David Dowsett, Chris Cordell, Natasha Rose Mills, Amber Doig-Thorne, Danielle Ronald, Natasha Tosini, Paula Coiz, May Kelly, Danielle Scott

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.