hayatınızı 7 günde değiştirin
Kitap, Son Yazılar

Hayatınızı 7 Günde Değiştirin

Paylaş; başkaları da faydalansın!

hayatınızı 7 günde değiştirinHayat ne çok uzun, ne de çok kısa ama bir gerçek var, sadece kendi tecrübelerin ile yol almaya kalkarsan bu hayatta, Hz. Adem’ den ve Hz. Havva’ dan bir farkın kalmaz ki onlar ilk insanlardı, ömürleri uzundu, ilahi bir güç tarafından korunuyorlardı ve Allah’ ın huzurundan kovduğu melekler başı şeytanında acemilik dönemiydi!

Sadece kendim tecrübe edeceğim ve ona göre yol alacağım dersen; zamanın yetmez, yorulursun, bıkarsın, keşkelerin çok olur, ölüp çekip gidersin bu diyardan rahat bir nefes dahi alamadan,

Başkalarının tecrübelerinden de ders aldığında; senin kendi yoluna çıkabilecek zorluklar ile daha öncesinden karşılaşmış göğüsleyebilmiş ya da başarısızlığa uğramış insanlardan da bir şeyler öğrenerek, kendi cesaretin ile harmanlayıp hareket ettiğinde ise akan zamanla birlikte hayat sana yaşama zevki verir, keşken olmaz, olsa bile az olur, o da önemsiz olur!

Hayatınız bir başkasının yazdığı kitap ile 7 günde değişmez, size sadece hayatını tadında yaşayabilmeniz için çeşitli tüyolar verir, fazla da yazan şeyi takıp da kendinizi kalıplara sokmaya da gerek yok; şunu unutmayın hayatınıza yön verebilecek sadece sizsiniz! 

 

hayatınızı 7 günde değiştirin

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.