Komedi, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Erkek Tarafı

Paylaş; başkaları da faydalansın!

erkek_tarafiYorum: Fragmanını izleyip de, izlerken kahkahalara boğulacağınız erkek tarafının erkeklerinin kendi aralarında yapmış oldukları absürt bir düğün komedi filmi zannetmeyin bu filmi, hataya düşersiniz, karınızla, kızınızla, çocuğunuzla yan yana izlemeyin yüzünüz kızarır utanırsınız.

Fragmanına kanıp ben filmi izledim, diyaloglardan erkek olarak utancımdan yerin dibine girdim, keşke izlemeseydim. Böyle bir kadro, böyle seviyesiz bir filmde oynasa oynasa ya senaryo karakterlerini yansıttığı için ya da çuval dolusu para için oynar. Vallahi ayıp!

Benim film sloganım şöyle olur; bir kadın cinsel obje olarak nasıl görünür ve aşağılanır görmek istiyorsanız işte burada buyurun bu filme. Birde yaş sınırı belirtilmemiş; Bence +18 olmalı!

Bütün kadınları, kendilerini cinsel obje olarak gösterip, aşağılayan bu testosteron fazlası erkek saçması filmi protestoya davet ediyorum.

Benim Puanım: 0 / 10

Başka yerlerde aldığı puan bu film için beni alakadar etmiyor

Yapımı: 2013 – Türkiye

Tür: Komedi

Yönetmen: İlksen Başarır

Oyuncular: Mert Fırat , Onur Ünsal , Emre Karayel , Timur Acar , Metin Coşkun

Senaryo: Mert Fırat , İlksen Başarır , Kemal Aydoğan

Yapımcı: Sevil Demirci , Seyhan Kaya

Paylaş; başkaları da faydalansın!

3 thoughts on “Erkek Tarafı

  1. Bu film, Testosteron isimli başarılı tiyatro eserinden uyarlanmış olup burada amaç kadını aşağılamak, cinsel obje görmek değil erkeklerin birçoğunda görülen bu davranışları gözler önüne sererek eleştirmektir. Filmden mesaj çıkarmayıp üzerine 18 üzeri olsun, protesto edelim haydi gibi yorumlar yapılması bu mesajı alamamaktan kaynaklanmaktadır sanırım. Böyle bir yazının Yazarkafe’de yayınlanması ise beni ayrıca şaşırttı. Çalakalem yazılmış, eş dostla sohbet eder havasında bir yazı olarak görüyorum.

    Not: Filmi izledim

    Not2: Filmle hiçbir organik bağım yoktur

    1. Öncelikle düşüncenize saygı duyduğumu belirtmek isterim.

      Tiyatro eseri ultra başarılı dahi olsa, sizin gibi ENTELEKTÜEL DÜŞÜNCELİ! İnsanların dışında hele ki bluğ çağına yeni girmiş erkeklerin bu filmden çıkaracakları mesaj eleştirel değil vay be erkek dediğin demek ki böyle yapıyormuş; hadi bende yapayım bizde yapalım da erkek olayım/olalım
      olacaktır.

      Sanki senaryonun diyalogları özenle yazılmış gibi yazıya çalakalem demişsiniz, bu filme aslında diyaloglardaki gibi bir cümle yazmayı düşündüm ama terbiyem müsaade etmedi.

      Evet, eş dostla sohbet havasında yazdım ben izledim bu ahlaksızlığı siz izlemeyin demek istedim.

  2. I just want to mention I am very new to weblog and truly liked your page. Very likely I’m want to bookmark your blog post . You absolutely come with excellent writings. Thanks for sharing your blog.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.