ağlatan kitap
Kitap, Reklamlar, Son Yazılar

Ağlatan Kitap

Paylaş; başkaları da faydalansın!

ağlatan kitap

Korku/Gerilim türü olarak lanse edilen bir filmi izlediğimde ya da kitabı okuduğumda, bu eserin lanse edilen türe uygunluğunu bana veren işaret, benim veya çevremdeki birisinin bunu yaşayabilecek olasılığının olmasıdır. Eğer gerçek dünyada hiç gerçekleşmeyecek bir olay veya karakter barındırıyor ise o film ya da kitap beni ne korkutur ne de gerer. Bu şey eğer kitap ise benim gözümde istediğim hazzı alamadığım sayfasında bıraktığım bir kara kalem çalışması ya da film ise de sıkıldığım anda izlemekten vaz geçtiğim bir çöp yığınında başka bir şey değildir.

…Öyle bir yer geliyor ki, insanları dokunuşuyla ağlatan bir kadına inanıp inanmadığınızı düşünmekten daha çok, o kadının size dokunup dokunmak istemediğini düşüneceksiniz. Öyle bir yere gelecek ki tetiği çekip çekmemek sizin inisiyatifinizde zannedeceksiniz. Ve sonunda nerede uyanmak istediğinize siz karar vermek isteyeceksiniz. Diyor kitabının tanıtımı için Erol ÇELİK!

Kitabın özellikle tanıtım videosundan yazarı Erol ÇELİK’ in yaşatmak istediği gerilimi bana yaşatacağı hissini aldım, bir de okuyalım bakalım satış için makyajlanmış sadece bir reklam mıymış yoksa gerçek miymiş?

http://www.erolcelik.net/

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Ağlatan Kitap

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.