Dabbe, Cin çarpması, poster, afiş
Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Üç Harfliler ve Dabbe: Cin Çarpması Filmi

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Dabbe, Cin çarpması, poster, afişYorum: Bu film ile ilgili yorumu ben kendim yapmıyorum çünkü insan sihir, büyü, büyücülük, üç harfliler, cinler, cin çarpması… hakkında kendi başına her hangi bir şey gelmedikçe bu konuların gerçekliğinin idrakına varamadıkları düşüncesindeyim. Filmin fragmanında korku, gerilim öğeleri bulacak bunlardan dolayı izlemek isteyeceksiniz fakat ben filmde neler izleyeceğinizi daha iyi anlamanız için filmden seçtiğim bölümleri aşağıya koydum. İyi seyirler. Benim Puanım: 10 / 10 IMDB Puanı: 7,7 / 10 Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2013 Yapımı: 2013 – Türkiye Tür: Gerilim, Korku Süre: 120 Dak. Yönetmen: Hasan Karacadağ Oyuncular: Irmak Örnek, A. Murat Özgen, Elçin Atamgüç, Sultan Köroğlu Kılıç, Sabriye Günüç Senaryo: Hasan Karacadağ Yapımcı: Hasan Karacadağ Diğer Adı: Dabbe 4

Faruk AKAT Hoca’ nın büyü yapan ve yaptıranlar ile ilgili vaaz sahnesi:

Doktor Ebru ve Faruk AKAT Hoca’ nın üç harflilerin varlığı ile ilgili tartışma sahnesi:

Dabbe Nedir, Faruk AKAT Hoca açıklıyor?

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Üç Harfliler ve Dabbe: Cin Çarpması Filmi

  1. I simply want to mention I am just beginner to weblog and really enjoyed your web blog. Probably I’m planning to bookmark your blog . You amazingly come with outstanding articles. With thanks for revealing your website page.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.