ruhuna el fatiha
Reklamlar

Gelecek Vaadeden Satılık WEB Sitesi

Paylaş; başkaları da faydalansın!
ruhunaelfatiha
 

Bir kaç ay önce www.ruhunaelfatiha.com sitesini kurmaya başladım.

Bu site hakkında gelecek ile ilgili çok iyi planlarım vardı ama şunu fark ettim ki; bu site zamanımın çoğunu işgal durumuna geldi ve aynı zamanda yeni doğmuş bebeğim ile de ilgilenmek zorundayım.

Hele ki en son gelen şehit haberleri ile birlikte sitenin geleceği ile ilgili büyük düşüncelerim hem de zamanımı daha fazla işgal edecek düşüncem daha da arttı. Şehitlerimizin bilgilerini almaya yönelik gayretim saatlerimi aldı, biliyorsunuz önemli bir haberi erken yayınlamak yayıncılık sektöründe önemlidir.

Benim tek işim web sitesi tasarımı ya da haber yayınlama değil! Belli mesai saatleri içerisine hapsedilmiş olarak çalışmaktayım.

Belediyelerle anlaşmak, belediye sorumluluğunda olan mezarları bir bir siteye kaydetmek, il il günlük ölümleri sisteme aktarmak, taziye mesajlarını almak yayınlamak, ölüm nedenleriyle ilgili memleketi, mesleği, ölüm nedeni, nerede öldü, ne zaman öldü, mezarı nerede, ölüm tarihi gibi istatistiki bilgi sağlamak ana hedefim olmuştu…

Meçhul mezar, fatihasız ruh kalmasın sitenin sloganıdır.

Sanal dünyanın insanlığa sunduğu kısa zamanda bilgiye ulaşma nimeti ile vefat haberlerinin tüm sevdiklerine, merhuma/merhumeye son görevlerini yapmak için ulaşması da hedefler arasındadır.

Ölen kişinin defnedileceği yer neresi ise o yerdeki ölüm işleri ile ilgili yerlerin reklamları yayınlanacaktı…

Ama bir ekip kuracak kadar güce şimdilik sahip olmadığımdan www.ruhunaelfatiha.com sitesini satışa çıkardım.

Cazip tekliflerinizi bekliyorum.

İletişim: omur.okur@gmail.com

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.