Korku, Sinema Felsefesi, Suç

Chucky 7, Cult of Chucky

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bazı filmlerin devam filmleri çekilmemeli. Cult of Chucky de keşke hiç çekilmeseydi dediğim filmlerden biri. Bir filmi yıllık gösterime giren bir dizi haline getirmek gerçekten de filmin olması gereken kalitesinden daha aşağı kaliteye sahip olmasına sebep oluyor. Nasıl olsa bundan önceki bölüm ile cinayetler Nica’ya bağlanmıştı. Chucky daha da akıllandırılıp cinayetlere devam ederdi ama suç Nica’nın olurdu… Chucky konusunda deneyime sahip Andy’i bu filmde bir kaç adım sonrasını düşünemeyen bir adam olarak göstermişler ki sinir bozucu. Aman boş konuşuyorum işte ne senaristim ne de reklam sağlayıcı kim dinler beni. Adeta ne film çeksek diye arşivi karışıtırırken birilerinin aklına gelmiş, nasıl olsa bir geçmişi hayran kitlesi var ve kimse unutmasın diye kısa zamanda çekilmeye çalışılmış, Chucky serisinin en berbat filmi diyebilirim. Zaman kaybı.

Benim puanım: 3 / 10

IMDB Puanı: 5,3 / 10

Sinemalar.com Puanı: 5 / 10

Yapımı : 2017 – ABD

Tür : Korku , Suç

Yönetmen : Don Mancini

Oyuncular : Jennifer Tilly , Alex Vincent , Fiona Dourif , Grace Lynn Kung , Zak Santiago

Seslendirenler : Brad Dourif

Senaryo : Don Mancini

Yapımcı : Tony Gardner , Ogden Gavanski

Paylaş; başkaları da faydalansın!

One thought on “Chucky 7, Cult of Chucky

  1. I simply want to mention I’m newbie to weblog and seriously savored you’re page. Very likely I’m want to bookmark your website . You surely come with great stories. Thanks a bunch for sharing with us your website page.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.