Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi

O Bölüm 2, It Chapter Two

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Çocuk kahramanlarımızın Palyaço Pennywise ile ilk karşılaşmasının ve O’nu alt etmelerinin üzerinden tam 27 yıl geçmiştir.

Çocuk kahramanlarımızın biri hariç hepsi Palyaço Pennywise ile ilk karşılaştıkları yerden ayrılmış ve bu süre zarfında hepsinin kendi hayatları olmuştur.

Geride kalan çocuk, Palyaço Pennywise’ın yeniden çocuk kaçırmalara başladığını anlar anlamaz, eskiden O’nu yenen arkadaş grubuna haber verir; çünkü Palyaço Pennywise’ı ilk yendiklerinde bir söz vermişlerdi; Palyaço Pennywise yeniden ortaya çıkarsa yeniden bir araya gelecekler ve O’nu yok etmek için mücadele edeceklerdi…

Bir araya geldiler; Palyaço Pennywise ile ilk karşılaştıkları anı hepsi bir daha yaşadı…

Köşe kapmaca başladı ve tam 169 dakikanın sonuna kadar sürdü.

Filmin türü korku, gerilim olsa da şu çıkarımda bulunabiliriz; “birlik olduktan sonra baş edemeyeceğin her hangi bir kötülük yoktur.” 

Benim Puanım: 7 / 10

IMDB Puanı: 6,9 / 10

Vizyon Tarihi: 6 Eylül 2019

Tür: Gerilim , Korku

Yönetmen: Andrés Muschietti

Senarist: Gary Dauberman

Yapımı: 2019 – ABD

O Bölüm 2 Filmi Oyuncuları: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean, Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Wyatt Oleff, Jack Dylan Grazer, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor

Yapımcı: Barbara Muschietti , David Katzenberg

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.