Politika, Uyarı, Vatandaşlık

MKE Türk Halkına Aittir, Aykırı Düşünen Vatan Hainidir

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu,

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne aittir,

Türkiye Cumhuriyeti Devleti;

Sınır komşumuz ya da değil herkesin imrenerek baktığı bir cennet coğrafya üzerinde varlığını sürdürmektedir,

Dört bir yanı, cehennem ateşi misali, Anavatanımızı yakmaya hazır düşmanla doludur,

Cehennem ateşinin kıvılcımlarından içimize, çeşitli makamlar verilen, hainlerde sıçramıştır… 

Her an uyanık olunmalıdır,

Tarım, hayvancılık, askeri… Her türlü ambargoya karşı, her zaman kendi kendisine yeten, üreten bir ülke olmak zorundadır.

Üretimden zarar gelmez, içeride kullanılamayan dış piyasalara satılır, satılamıyorsa fakire fukaraya ücretsiz dağıtılır.

Türk Halkının Vergileri ile kurulmuş olan Makina Kimya Endüstrisi Kurumu üzerinde oyunlar oynanmaya çalışılmaktadır.

Endişelere karşı “KİMSE ÖZELLEŞTİREMEZ” denilmektedir AMA

“İŞLETME HAKKI DEVRİ” cümlesinde olduğu gibi ÖZELLEŞTİRMEDİK, İŞLETME HAKKINI BİR SÜRELİĞİNE DEVRETTİK denilebilir veya başka bir kılıf bulunabilir.

Türk Ordusu sanki iş yapamıyor gibi Katar Ordusu ortak yapılarak bir yandaşa verilen, yandaştan başka bir şirkete devredilen, o şirketten de kim bilir kime verilecek olan ve geri aldığımızda veya işimiz düştüğünde belki de fonksiyonsuz bırakılmış bir fabrika olacak olan Tank Palet örneğinde olduğu gibi…

Daha öncesinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin elinden çıkardığı fabrikaların yok pahasına kimlere peşkeş çekildiği ortadadır.

İHA, SİHA, ATAK vb. ile övünürken, Türk Halkının verdiği vergiler ile kurulan, zarar etse dahi elden çıkarılamayacak öneme sahip, Türk Silahlı Kuvvetleri Yiğitlerimizin ve Allah o günleri göstermesin ama gün gelir vazifeye atılmaktan geri durmayacak bizlerin, cephedeki cephanem tükenmez güveninin kaynağı Makina Kimya Endüstrisi Kurumu’nun özelleştirilmesine, işletme hakkının devredilmesine, yerliye yada yabancıya satışına, yabancılaştırılmasına, içinin boşaltılmasına, yönetimine alakası olmayan yüksek maaşlı iş bilmezler atayarak fonksiyonsuzlaştırılmasına karşı duralım.

Bu VATAN bizimdir.

MKE de bizimdir.

Sesini Çıkar!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.