10 / 10, Kişisel Gelişim, Komedi, Sinema Felsefesi, Sinema Puanı

Zengin ve Şımarık, Pourris Gates

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Cristiano Ronaldo: “Oğlum gittiği mekanda 500$ bahşiş bırakıyormuş. Ben 50$ bırakınca ‘Oğlun bile 500$ bırakıyor sen Ronaldo’sun neden 50$ bırakıyorsun?’ diyorlar. Atladıkları bir şey var; onun babası Cristiano Ronaldo, benim babam ise bir bahçıvan.” demiş.

Hayatları boyunca zengin babaları tarafından sağlanan maddi imkanlar ile, bir baltaya sap olamadan günlerini gün eden üç kardeş, babaları tarafından, “iflas ettik, artık hiç bir şeyimiz yok, bütün alacaklılar peşimizde, kaçmak zorundayız, kendimize geçimimizi sağlayacak, karnımızı doyuracak yeni bir iş bulmamız lazım, yeni bir hayata sıfırdan başlamamız lazım” diyerek, gerçekleri fark etmelerini sağlayacak, fakirlik temalı bir oyun tezgahlar…

Ve hayatlarında parasızlık ne demek bilmeyen, para nasıl kazanılır çabalamamış üç kardeş, fakirlik dolu, yeteneklerini fark etmelerini sağlayacak eğlenceli bir dersin içine giriverirler.

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 6 / 10

Yönetmen: Nicolas Cuche

Senaryo: Nicolas Cuche, Laurent Turner, Gary Alazraki

Ülke: Fransa

Tür: Komedi

Dil: Fransızca

Müzik: Alexandre Azaria

Oyuncular: Gérard Jugnot, Camille Lou, Victor Artus Solaro, Louka Meliava

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.