Aile, Animasyon, Sinema Felsefesi

Karlar Ülkesi: Olaf’ın Macerası, Olaf’s Frozen Adventure

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Geçmişte matbaa, kitap neyse, şimdide internet alemi, sosyal medya, sinema aynı şey.

Teknolojiden faydalanmayı bilen, o bizim bazı cahil cühelanın gavur dediği insanlar, kendi dinlerini, kendi kültürlerini, kendi geleneklerini o kadar güzel herkese empoze etmeye çalışıyorlar ki; eline internet bağlantılı cep telefonu, tablet, bilgisayar verilen bir çocuğun bu yapımlardan birisini izlememesi olanaksız ve tabi ki sempati duymaması.

Şimdi o cahil cühela bu yazıyı okuyunca akıllarından şu geçecek; “internet, sosyal medya, sinema şeytan icadı… yasaklayalım”!

Ne kadar yazık değil mi; sevgi, özgürlük, eğitim, gelişmişlik aşılayan bir Peygamberin ümmetinin Müslümanlığı yasaklarla itici bir din haline getirmeleri…

Gavurların yaptığı filmin işlediği ana konuyu söyleyeyim de cahil cühedalar bir kere daha utansın; “AİLE GELENEKTİR” 

Benim Puanım: 7 /10

IMDB Puanı: 4,9 / 10

Yapımı : 2017 – ABD

Tür : Animasyon , Komedi , Kısa Film

Süre: 23 Dak.

Yönetmen : Kevin Deters, Stevie Wermers

Seslendirenler : Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad

Senaryo : Chris Buck, Jennifer Lee (i)

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Karlar Ülkesi: Olaf’ın Macerası, Olaf’s Frozen Adventure

  1. I simply want to tell you that I am just all new to blogs and seriously liked this web page. Likely I’m likely to bookmark your blog . You certainly come with terrific well written articles. Bless you for sharing your web-site.

  2. Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & aid different users like its aided me. Good job.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.