Aksiyon, Gerilim, Sinema Felsefesi, Suç

Susturma, The Silencing

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Filmin adı “Susturma” olarak konulmuş. Bu bir kaç anlama gelebilir ama asıl ne denilmek istendiğini anlamak için filmin en sonuna kadar, şerifin yakalayacağı bir ayrıntıya kadar izlemeniz gerekiyor.

Kayıp ilanları

Aranılanlar

Bulunan cesetler

Bulunamayanlar

Seri cinayet olduğu çok açık

Ama değerlendiren yok

  • Cinayetleri durduramayan güvenlik görevlileri ceza almalı. Oturdukları koltukta görevinin icabını yapmadan para almak kolaydır. Önemli olan parayı hak etmek, o bilince sahip olmaktır. Birileri hala güvenlikten endişe duyuyorlarsa o bölgedeki her bir güvenlik personeli cezalandırılmalıdır.

Bir baba

Kızını aramakta

Öldürüldüyse cesedini, failini

Ama yakınını kaybetmeyen anlamaz ki değil mi; düşenin halinden düşen anlar…

Konu güzel, şerif, baba, seri katil karakteri çok iyi oturtulmuş, kullanılan aletler çok iyi seçilmiş filmin kurgusu çok çok zayıf kalmış!

https://youtu.be/MYls5LCzHr8

Benim Puanım: 5 / 10

IMDB Puanı: 6,1 / 10

Süre: 93dk

Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç

Senarist: Micah Ranum

Yönetmen: Robin Pront

Yapımı: 2020 – ABD , Kanada

The Silencing Filmi Oyuncuları: Annabelle Wallis, Zahn McClarnon, Melanie Scrofano, Nikolaj Coster-Waldau, Hero Fiennes Tiffin, Patrick Garrow, Danielle Ryan, Josh Cruddas, Kayla Dumont, Daina Barbeau, Charlotte Lindsay Marron, Sharon Canovas, Shaun Smyth

Yapımcı: Cybill Lui

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.