Animasyon, Dram, Komedi

[Yeni yazı] The House, Ev

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Yazı : The House, Ev
URL : www.sinema.guru/2022/02/the-house-ev/
Gönderildi : 03 Şubat 2022, 02:03
Yazar : Ömür OKUR
Etiketler : afiş, analiz, animasyon, değerlendirme, Dram, eleştiri, Emma De Swaef, Enda Walsh, ev sahibi, film, fragman, Gustavo Santaolalla, Helena Bonham Carter, kiracı, Komedi, konusu, Marc Roels, Matthew Goode, müteahhit, Mia Goth, Miranda Richardson, Paloma Baeza, poster, sinema, summary, Will Sharpe, yorum
Kategoriler : Animasyon, Dram, Komedi

Harabe bir eve sahipsiniz, daha lüks bir eve taşınacaksınız ama size o evi veren kişi, sizin o evde kendi dediği şekilde hareket etmenizi istiyor! kabul eder misiniz?

İnsanların bütün ihtiyaçlarına cevap verecek bir ev yaptınız diyelim, peki bu evin gerçek hakkı olan değeri kadar parayı verecek birisini bulabilecek misiniz? Evin hiç kusuru olamaz mı? Ev sahibini bastıracak yavuz hırsızlar ortalıkta kol geziyor!

Kirada evleri olan işleri kolay mıdır? Kira vermeyen ama evdeki tüm eksikliklerinde giderilmesini isteyen kiracılarınız olsa ne yapardınız?

Ev sahibi olmak isterken, başımızı sokabileceğimiz – bizi çevrenin kötü etkilerinden koruyacak bir barınağa sahip olmak istiyoruz aslında, ev veya ev için gerekli paranın kölesi olmak değil! 

Benim Puanım: 6 / 10

IMDB Puanı: 6,9 / 10

Yönetmen: Emma De Swaef, Marc Roels, Paloma Baeza

Senaryo: Enda Walsh

Ülke: ABD, İngiltere

Tür: Animasyon, Komedi, Dram

Dil: İngilizce

Müzik: Gustavo Santaolalla

Seslendirenler: Matthew Goode, Helena Bonham Carter, Miranda Richardson, Will Sharpe, Mia Goth

Bu yazı için bir yorum ekle: www.sinema.guru/2022/02/the-house-ev/#respond

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.