7 / 10, Aksiyon, Animasyon, Macera, Sinema Felsefesi, Sinema Puanı

DC Süper Evciller Takımı, DC League of Super-Pets

Paylaş; başkaları da faydalansın!

SEVGİ nedir?

SEVGİ, sevdiğinin iyiliği için, sahip olduğun her şeyi, sevdiğinin varlığı için onu kaybetmeyi bile göze almaktır.

Filmin bir yerinde yapılan bu SEVGİ tanımı, hem fedakarlığı hem de kahramanlığı ne kadar güzel tanımlamaktadır değil mi!

Bu filmin yorumuna başlarken, bana ait olan ruhunaelfatiha.com sitesinde, Kuzey Irakta şehit olan Muhammed Karaçam adlı bir askerimizin haberini yayınladım.

Sevdikleri vatan uğruna, en önemli ve bir tek yaşama fırsatı olan canlarını feda eden kahramanlarımızın, vatan sevgisinden kim şüphe edebilir!

Bir araştırmaya göre hayvanlar sahiplerine çekermiş ya da insanlar kendilerine benzer özellikte hayvanları sahiplenirlermiş. Siz ne dersiniz bilemem ama sahip olduğu hayvana ve hayvana davranışına bakarak o kişinin kişiliği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hayvan sahiplenmekten bahsetmişken, hayvanı sahiplendikten sonra hayvanları sokaklara bırakmayın, yalnızken yalnızlığınıza ortak olması için bir hayvan sahibi olabilirsiniz, hayatınıza insan olarak birisi girdiğinde yine de hayvanınızı dışlamayın çünkü nihayetinde o da bir can taşıyor.

İşte filmde geçen DC League kahramanları ve onlar ile benzer özelliklere sahip evcil hayvanları

Superman, köpek dostu Krypto,

Batman, yarasa tazısı Ace,

Wonder Woman, büyük domuzu Harika Domuz

Green Lantern Jessica Cruz, sincabı Chip-tonit,

Flash, süper hızlı kaplumbağası Merton,

Cyborg’un ateşli hamsterı Mark

Aquaman’in sulu hamsterı Keith

Nedense aşağıda gördüğünüz, filmin kötü adamı bana Jeff Bezos’u hatırlatıyor.

Jeff Bezos demişken, dünyanın en zengin ve zenginliklerinden dolayı bir sürü yeni teknolojilere yatırım yapan insanları, gelecekte insanlık nüfusunun azaltılması yönünde çalışmalara da destek veriyorlar mıdır?

Benim Puanım: 7 / 10

IMDB Puanı: 7,5 / 10

Yönetmen: Jared Stern, Sam J. Levine

Senaryo: Jared Stern, John Whittington

Ülke: ABD

Tür: Animasyon, Aksiyon, Macera

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2022 (Türkiye)

Dil: İngilizce, İspanyolca

Müzik: Steve Jablonsky

Oyuncular: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Keanu Reeves, Thomas Middleditch, Ben Schwartz, Olivia Wilde, Maya Erskine, Yvette Nicole Brown, Jameela Jamil, Jemaine Clement, John Early, Dascha Polanco, Daveed Diggs

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.