9 / 10, Dram, Sinema Felsefesi, Sinema Puanı

Dokunma Hurdacının Kızı

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Dünyaya gelmiş her bir insan, çok çok büyük bir puzzle’ın, olmazsa olmaz parçası gibidir.

Her biri insan görünmez iplerle birbirine bağlıdırlar; yani her hangi bir insanın gerçekleştireceği bir eylem, geri kalan insanların tamamının hayatını etkilemektedir.

Ve bu öyledir ki; sadece içinde bulunduğu zamanı değil, geleceği, gelecekte dünyaya gelecek insanları da etkilemektedir…

Ebeveynler her zaman kendi çocuğuna nasıl davranılmasını istiyorsa, diğer çocuklara da öyle davranmalıdır, kendi çocuklarını o şekilde eğitmelidir.

Ülkelerin, devlet yönetimi ile vatandaş arasındaki düzeni sağlamaya çalışan kamu görevlileri, zengin fakir, ırk renk din ayırt etmeden vatandaşının sorunlarını dinlemeli, vatandaşının isteklerini mümkün olduğunca yerine getirmelidir; bu zincirde meydana gelebilecek bir aksaklık, ülkemiz için cevher olabilecek insanların, sistem içerisinde yok olmasına sebebiyet verecektir.

Başına, hiç olur diye düşünemediğin bir şey geldiğinde, “neden?” sorusunun cevabını geçmişinde ara.

Her şeyin bir bedeli var; iyilik yaparsan misli kadar, can yakarsan en az yaktığın kadar yanmadan hayatın son bulmaz.

Çocuk istismarına karşı algı oluşturmayı amaçlayan bu filme sponsor olan, gözüme ilk çarpanlar Merkez Prime Hastanesi, Has-Er unlu mamulleri olmak üzere, emeği geçen tüm herkese şahsen teşekkür ederim. 

Benim Puanım: 9 / 10

Yönetmen: Hakan Gürtop

Senaryo: Erdal Babür, Hülya Kılıç, Afrikalı Ali, Serdar Erken

Ülke: Türkiye

Tür: Dram

Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2022 (Türkiye)

Dil: Türkçe

Oyuncular: Gülsüm Baylık, Ayşe Serra Doğan, Zeynep Doğan, Ferhat Göçer, Tamer Gül, Melih Kurtuluş, Belma Mamati, Erkan Petekkaya, Betül Şahin, Cenk Sarıkaya, Metin Şentürk, Faruk Sofuoğlu, Abidin Yerebakan, Fatma Yılmaz, Güray Yılmaz, Sami Çelik, Murat Emre Üstün, Oğuz Han Burak Üstün

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.